Tietoa meistä

ACG Nyström Oy

www.acgnystrom.fi

Alavankatu 3, 15610 Lahti. 

ACG Nyström Oy on monipuolinen laite- ja palveluntarjoaja tekstiili- ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme ratkaisuja brodeerukseen, tekstiilipainatukseen, kaavoitukseen, ompeluun, leikkaukseen ja tulostamiseen. Kattava tarjontamme palvelee vaate-, kenkä-, huonekalu- ja metalliteollisuutta. Tavoitteenamme on tehostaa asiakkaidemme tuotannon kehitystä ja taata sen erinomainen laatu.

Tarjoamme palvelua ja tuotteita kaikenkokoisille yrityksille; pienyrityksistä monikansallisiin yhtiöihin. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan tehokkaimmat ratkaisut niin tuotannossa kuin tuotekehityksessäkin.

Kattavan varaosa- ja tarvikevalikoimamme ansiosta voimme vastata nopeasti asiakkaittemme tarpeisiin. Tarjoamme asiantuntevaa huoltoa kaikille ratkaisuillemme ja tuotteillemme. Meillä on valtakunnallinen ja kokenut asiantuntijoiden tiimi ompelukoneiden, brodeerauskoneiden, leikkureiden, markiisikoneiden ja hitsauslaitteiden sekä höyry- ja painolaitteiden huollossa.
Tarjoamme tuotteita, tukea, huoltoa ja koulutusta eri aloille, kuten huonekalu- ja autoteollisuuteen, teknisten tekstiilien valmistukseen, brodeeraajille ja räätäleille sekä oppilaitoksille, painotaloille ja pesuloille.